Kontakta oss

08 120 590 95

Facebook
Linkedin

B Robert Andersson

Grundare av Vertikal Utveckling

0739 45 05 22

Är verksam som handledare och konsulterande behandlingschef. 

Arbetar med ledarskapsfrågor, grupputveckling, chefstöd och HR-frågor. Han har utvecklat och driver behandlingsprogram inom områden som tidiga sexuella övergrepp, kemiskt beroende, vuxna barn, kriminalitet och stödprogram företag.

Robert är handledare vid flera verksamheter, både inom den privata och offentliga sektorn, samt inom idrottsvärlden. Han är utbildad inom familjeterapi, gestalt, beteendevetenskap, beroendelära och organisation. Han är även författare, föreläsare och utbildare. 

Robert driver Vertikal Utveckling Stockholm - Bålsta men arbetar i hela Sverige.

 

Mirjana Mira Andersson

Familje-, gestalt- & beroendeterapeut

0790 73 05 22

Har arbetat i många år med anhöriga och medarbetare gällande medberoendefrågor. Hon har varit enhetschef för flera behandlingsenheter och hållit otaliga behandlingsprogram.

Mira är ansvarig utbildare i ämnen som affektteori, feedback, familjesystem och medberoende. 

Björn Sundberg

Organisations- & beroendekonsult

Emeritus

Björn har sedan mitten på 70-talet bedrivit behandlingsarbete inom missbruk-beroende området.

Han har varit utbildare för flera av de företag som är anslutna i AMD, samt haft chefskap inom kommunal och privat missbruk/beroendeinstitution för vuxna samt ungdomar.

Björn har även arbetat som alkohol/drogterapeut inom rättspsykiatrin i 5 år och har utbildning för att möta anhöriga till personer med missbruk/beroende (Ersta Vändpunkten). Bland de utbildningar Björn har återfinns utbildning i MI, TA, KBT, ÅP, MET samt lösnings-fokuserad korttidsterapi. ADDIS samt ASI utbildad och Alternativ till Våld (Per Isdal).

Björn har dessutom undervisat på flera olika utbildningar inom psyko/socialt behandlingsarbete. Under 2016 har Björn vidareutbildat sig och är nu även certifierad handledare i sorgbearbetning.

Björn har drivit Vertikal Utveckling Sundsvall men har nu dragit sig tillbaka men är verksam som Senior Advisor i uppdraget med Timrå IK samt Audit, Dudit och Alcohol-E.

Jonna Flygelring Mjelstad

Behandlare - Koordinator

0739 204194

Jonna är utbildad behandlingsassistent och arbetar som behandlare och koordinator. Jonna har lång erfarenhet att arbeta med utbildningsinsatser.

 

Niklas Czarnecki

Konsult/handledare

Arbetar i Vertikal Utveckling på konsultbasis med fokus på ledarskap. Dels med egna föreläsningar och grupprocesser samt ihop med B Robert Andersson som handledare mot företag och idrottsföreningar.

Niklas har lång erfarenhet att driva grupper och ledarskap främst från elithockeyn med tidigare uppdrag i bl.a. Brynäs, Karlskoga, Färjestad och Linköping. Han har en humanistisk värdegrund - som ledare är han noggrann, tydlig och mål drivande samt med ett samskapande förhållningsätt.

Niklas har flera utbildningar: Elittränarutbildning, beteendevetenskap, retorik, ledarskap, konflikthantering, kommunikation och feedback - för att nämna några.

Andreas Gustavsson

Mental Coach

0704-53 64 51

Är verksam som mental coach och föreläsare inom prestation, mental träning och personlig utveckling.
Jobbar med individer samt grupper med den individuella prestationen och utvecklingen i fokus.

Andreas har många års erfarenhet av boxning på elitnivå, både som aktiv med såväl nationella som internationella meriter och som ledare.

Sportsliga meriter:
8 SM guld
EM brons
EU-mästerskapen silver
Vinnare av Tammerfors-, Karl Leman-, Feliks Staam- och Golden Belt-turneringen
Obesegrad i 6 professionella matcher

Fredrik Månsson

Mental Coach

0739-45 48 77

Är verksam som mental coach och föreläsare inom prestation, mental träning och personlig utveckling.
Jobbar med individer samt grupper med den individuella prestationen och utvecklingen i fokus.

Fredrik har många års erfarenhet av karate på elitnivå, både som aktiv med såväl nationella som internationella meriter och som ledare på såväl klubb- samt landslagsnivå. Han är utbildad inom psykologi, pedagogik, resiliens och mental träning/prestationspsykologi.

Sportsliga meriter:
3 SM guld
Franska öppna silver
Holländska öppna silver
Scandinavian Open 2 x brons
Finska öppna silver

Dr Per Erik Engström

Förtroendeläkare

En av Vertikal Utvecklings förtroendeläkare. Arbetar och driver RM Konsult. Administrerar provtagning och genomför utredningar.

Kontakta oss