Kontakta oss

0739 450522

Facebook
Linkedin

B Robert Andersson

Grundare av Vertikal Utveckling

0739 45 05 22

Är verksam som handledare och konsulterande behandlingschef. 

Arbetar med ledarskapsfrågor, grupputveckling, chefstöd och HR-frågor. Han har utvecklat och driver behandlingsprogram inom områden som tidiga sexuella övergrepp, kemiskt beroende, vuxna barn, kriminalitet och stödprogram företag.

Robert är handledare vid flera verksamheter, både inom den privata och offentliga sektorn, samt inom idrottsvärlden. Han är utbildad inom familjeterapi, gestalt, beteendevetenskap, beroendelära och organisation. Han är även författare, föreläsare och utbildare. 

Robert driver Vertikal Utveckling Stockholm - Bålsta men arbetar i hela Sverige.

 

Björn Sundberg

Organisations- & beroendekonsult

Emeritus

Björn har sedan mitten på 70-talet bedrivit behandlingsarbete inom missbruk-beroende området.

Han har varit utbildare för flera av de företag som är anslutna i AMD, samt haft chefskap inom kommunal och privat missbruk/beroendeinstitution för vuxna samt ungdomar.

Björn har även arbetat som alkohol/drogterapeut inom rättspsykiatrin i 5 år och har utbildning för att möta anhöriga till personer med missbruk/beroende (Ersta Vändpunkten). Bland de utbildningar Björn har återfinns utbildning i MI, TA, KBT, ÅP, MET samt lösnings-fokuserad korttidsterapi. ADDIS samt ASI utbildad och Alternativ till Våld (Per Isdal).

Björn har dessutom undervisat på flera olika utbildningar inom psyko/socialt behandlingsarbete. Under 2016 har Björn vidareutbildat sig och är nu även certifierad handledare i sorgbearbetning.

Björn har drivit Vertikal Utveckling Sundsvall men har nu dragit sig tillbaka men är verksam som Senior Advisor i uppdraget med Timrå IK samt Audit, Dudit och Alcohol-E.

Pernilla Andersson

Behandlare - Koordinator

0760 50 05 22

Pernilla är utbildad behandlingsassistent och alkohol/drogterapeut arbetar som behandlare samt utbildningskoordinator. Pernilla utbildar och genomför screening samt utredning.

 

 

Dr Per Erik Engström

Förtroendeläkare

En av Vertikal Utvecklings förtroendeläkare. Arbetar och driver RM Konsult. Administrerar provtagning och genomför utredningar.

Kontakta oss

VIKTIGT! Ibland när vi svarar er när ni skickat in via kontaktformuläret så hamnar vårat svar i ER skräppost, så glöm inte att kolla där om ni inte får svar av oss! Tack!